Hírek

Elérhetőségek

MEGHÍVÓ a RAJKA-NÉMETJÁRFALU összekötő út kivitelezésének munkálataival kapcsolatos lakossági tájékoztatóra (2019. 07. 25. 16:00 - Faluház)

Tisztelt Lakosság!

 

A beruházó NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. és a kivitelező Glázer-Transz Kft. LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓT tart a „Rajka (HU) – Németjárfalu (Deutsch Jahrndorf - AT)” összekötő út kivitelezési munkáinak elvégzése” megnevezésű beruházás kapcsán, amelyre tisztelettel meghívja az érdeklődőket.

 

Helyszín:     9224 Rajka, Szent István utca 18. - Faluház

Időpont:      2019. 07. 25. 16:00 óra

 

 

A kivitelező Glázer-Transz Kft. a projekt során elvégzi az M15 autópálya rajkai lehajtójának tervezett új körforgalmú csomópontjától az oszrtrák határig (Németjárfalu) vezető földút kiépítését. Az út első 0,2 km szakasza új nyomvonalon halad, majd csatlakozik a jelenlegi földút nyomvonalához, ami 1,685 km hosszan vezet a határig. A szakaszon végig teljes aszfalt pályaszerkezet kerül kiépítésre 1,885 km hosszúságban, 6 m burkolatszélességgel. A vízelvezetés kétoldali szikkasztóárkokkal történik.

 

A projekt a magyar-osztrák határon átnyúló INTERREG V-A program keretében 649.685.548 forintból valósul meg. Az építés tervezett befejezése 2020 II. negyedév.

A tájékoztatón lehetőség nyílik a beruházáshoz kapcsolódó kérdések, észrevételek megvitatására.

 

A kivitelezés ideje alatt felmerülő kérdések esetén a kivitelező az alábbi elérhetőségen keresztül nyújt tájékoztatást az érdeklődőknek:

 

Glázer-Transz Kft.

Elektronikus levelezési cím: info@glazertransz.hu

 

További információ: www.facebook.com/nifzrt és www.nif.hu oldalakon

 

A lakossági tájékoztató nem sajtónyilvános esemény.

 

 

Program neve: Interreg V-A Ausztria-Magyarország Együttműködési Program 2014-2020

Projekt száma: ATHU094

Projekt rövid neve: Rajka-Deutsch Jahrndorf

Csatolmány(ok):