Hírek

Elérhetőségek

Insura Magna Projekt - kérdőíves vizsgálat

Tisztelt Lakosság!

 

A Széchenyi István Egyetem „Insula Magna - Komplex Vízgazdálkodási és Fenntartható Fejlesztési Program" (KEHOP-1.1.0-15-2021-00013) című projektjének alapvető célja egy olyan hosszútávú és sokoldalú fejlesztési koncepció kialakítása, amely lehetővé teszi, hogy a Szigetköz-Csallóköz térsége határon átnyúló, európai fenntartható és mintaadó fejlesztési területté váljon. A komplex projekt fő célja a Szigetköz fejlesztése innovatív módszerekkel, természet alapú megoldások felhasználásával a fenntartható fejlődés alapelvei mentén.

A társadalmi tudatosítás a fenntarthatósági projektek kulcsfontosságú eleme, a téma és az eredmények sikeres hasznosítása érdekében a helyi közösségben. A Szigetközben jelenleg nem létezik hasonló tevékenység, azonban a jelen projektben tervezett vízgazdálkodási, környezeti, illetve társadalmi fenntarthatósági kezdeményezések kiváló táptalajt nyújtanak ennek a hiányosságnak szinergikus módon való pótlására.

A „WP7 – Társadalmi tudatosítás" alprojekt keretében kérdőíves vizsgálat lefolytatását végezik 2022. június 20-ig, tervezetten 500 fő részvételével szemléletformálás, társadalmi tudatosítás témakörben. 

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZYWPc7EAwG8MNDvUFODsJUtbc1YaurVD6SFnEnt2re9tAzg/viewform?usp=sf_link

 

Kérjük a T. Lakosságot, hogy a kérdőívet szíveskedjenek lehetőség szerint kitölteni!