Hírek

Elérhetőségek

Hivatali ügyfélfogadás szünetelése

 

Rajkai Közös Önkormányzati Hivatal

Jegyzője

9224 Rajka, Szabadság tér 1.

Tel: 96/222-011; 222-002; 567-500

Fax: 96/222-132

                        E-mail: jegyzo@rajka.hu

Tisztelt Lakosság! 

Tájékoztatom a T. Lakosságot, hogy a koronavírus miatt a 27/2021. (I.29.) Korm. rendelettel újból kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel az ismételten felerősödő és súlyosbodó élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a település lakosai egészségének és életének megóvása érdekében a Rajkai Közös Önkormányzati Hivatalban (9224 Rajka, Szabadság tér 1.)

2021. március 08. napjától a személyes ügyfélfogádás minden formája - ellenkező döntésig - szünetel,

azonban az ügyintézés továbbra is folyik.

Hivatali ügyek intézésére kizárólag elektronikus levelezés útján, vagy telefonon van lehetőség az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefon: +3696/222-011

igazgatas@rajka.hu

ado@rajka.hu

epitesugy@rajka.hu

jegyzo@rajka.hu

polgarmester@rajka.hu

Azokban az ügyfajtákban, amelyekben jogszabály előírja a személyes megjelenés szükségességét, az ügyintézővel telefonon történő előzetes időpont és a szükséges teendők egyeztetését követően betartva a járványügyi megelőző intézkedéseket (arcot és orrot eltakaró maszk, vagy egyéb eszköz viselése, kézfertőtlenítés, megfelelő távolság betartása) van lehetőség az ügyintézésre. 

Rendkívüli, halasztást nem tűrő ügyekben az ügyintézés telefonon történő előzetes időpont egyeztetés alapján indokolt esetben személyesen történik.

Kérem, mielőtt ügyintézésre indulna a Polgármesteri Hivatalba, mindenképpen telefonon egyeztessen a hivatal munkatársával a személyes megjelenés szükségességéről!

Megértésüket tisztelettel köszönjük! 

Rajka, 2021. március 05.

 

 

Dr. Zámbó Tibor s.k.

jegyző

 

Csatolmány(ok):